Herdenkingssieraden

Hoe moeilijk is het om van een dierbare afscheid te moeten nemen ?? Dat valt vaak erg zwaar..niemand laat zijn geliefde graag los.

Wij kunnen U misschien een beetje troost geven doordat U door middel van een prachtig herdenkings- assieraad U geliefde voor altijd bij U kan dragen. Hoe mooi is dat ?

Ik ben zelf goudsmid en maak-of vermaak de sieraden in eigen atelier achter de winkel. Ik ontwerp zelf maar U heeft weldegelijk zelf inbreng over hoe U het sieraad wilt en met welke materialen het wordt gemaakt. Dat maakt het juist zo speciaal en uniek ! In herdenkssieraden ben ik mij gaan verdiepen en specialiseren. Het is een soort passie geworden, ik besteed dan ook aan alle sieraden mijn uiterste zorg en respect.

Voor we ( samen ) gaan brainstormen hoor ik graag wat U wensen zijn. Heeft U nog mooie bestaande sieraden of wilt U een geheel nieuw sieraad, of een combinatie van beide ? Zou U het in goud- zilver of staal willen ? Zou U er as in verwerkt willen hebben, een stukje stof, of een haarlokje ? De as kan ik ook in een kleur maken zodat het niet zo opvalt dat het een assieraad is…Zou U er een vingerafdruk op willen hebben ? De vingerafdruk hoeft niet alleen in een sieraad maar kan bv ook onder de kast van een horloge of in de sluiting van het horloge of…..waar U dat zou willen. Er kan veel ! Het is dan ook zeker de moeite om een keer te komen informeren. Het is mijn streven om U, ondanks het verlies van U dierbare een voldoening te geven dmv een speciaal door ons samen ontworpen sieraad.

Met vriendelijke groet,

Gerard van Gastel, uw goudsmid!